Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen aan PonyparkCity!

Activiteiten & Faciliteiten

In PonyparkCity gelden de richtlijnen welke op dat moment landelijk gelden.

Iedere dag zijn er 2 ponyritten per Ranch House beschikbaar (m.u.v. aankomst-/vertrekdag). Uiteraard kan het gehele gezin gezellig meewandelen met de ponyrit! Heeft u meer kinderen die willen rijden, dan kunnen ze tijdens de ponyrit wisselen óf u kunt de 2 ponyritten op hetzelfde tijdstip reserveren, zodat twee kinderen tegelijk kunnen rijden. Per ruiter dient een volwassene aanwezig te zijn.

Het is mogelijk om via de PonyparkCity app eten af te halen bij de Billy the Kid Saloon, Viva Mexico en Ma Dalton's BBQ. Ook is er een kleine supermarkt op het park aanwezig. Bij aankomst ontvangt u een BBQ cadeau, waarvoor u ook heerlijke groente- of vleespakketten voor kunt bestellen, om op uw eigen outdoor veranda te gaan grillen! De BBQ kunt u na afloop van uw vakantie meenemen naar huis.

Er is een binnenzwembad. Ook kunt u een unieke zonvakantie beleven op Sunset Beach, waar u heerlijk kunt zwemmen en zonnen! Strandbedden staan gratis tot uw beschikking.

Bij aankomst in PonyparkCity ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor de PonyparkCity app. Hiermee kunt u uw kinderen voor een ponyrit aanmelden. Ook kunt u met deze handige app meedoen met de online TeleBingo en uw favoriete maaltijden bestellen bij een van onze restaurants.

PonyparkCity is exclusief voor vakantiegasten van PonyparkCity.

Uw kunt uw auto vrij parkeren bij uw accommodatie of op de centrale parkeerplaats. In verband met de rust en veiligheid van onze gasten en pony’s is er tussen 10.00 u en 18.00 u geen autoverkeer mogelijk op het park (m.u.v. aankomstdag). Indien u overdag gebruik wilt maken van uw auto kunt u deze voor 10.00 u parkeren op de centrale parkeerplaats.

Ranch Houses

Een Ranch House is ingericht voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen. De Ranch Houses zijn vrijstaand. Uw auto kunt u parkeren bij het Ranch House of op de centrale parkeerplaats.

De inventaris is compleet voor een aangenaam verblijf, met een volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, smart TV en gratis WIFI, slaapkamer en kinderslaapkamer, badkamer en veranda met picknicktafel, schommelstoelen en borreltafel!

Het linnengoed is bij de prijs inbegrepen.

Het is mogelijk een Voorkeur Ranch House aan te geven, dit kan in Stap 3 tijdens het reserveren. Kosten zijn €12,50 per voorkeur Ranch House.

Het is mogelijk meerdere Ranch Houses naast elkaar te reserveren. Stap 1: Kies allereerst de gewenste periode. Stap 2: Vul uw gegevens in en geef het aantal Ranch Houses aan dat u wenst te reservere. Stap 3: kies voor elk Ranch House een Voorkeur Ranch Houses uit, op de plattegrond kunt u de ligging van de Ranch Houses zien (€12,50 per voorkeur Ranch House). Stap 4: Controleer uw gegevens & rond uw reservering af.

De gezinsarrangementen zijn voor max. 2 volwassenen en 3 kinderen, daar is het Ranch House op ingericht. Voor een extra kind of volwassene geldt, na toestemming van de Afdeling Reserveringen, een toeslag van €17,50 per overnachting. Dan zijn ook voor die persoon alle activiteiten inclusief.

In verband met de pony's zijn huisdieren helaas niet toegestaan in PonyparkCity.

In PonyparkCity zijn er geen mogelijkheden voor caravans, campers en tenten.

Reserveren & Betalen

Indien u een Ranch House langer wilt huren, kunt u de eerste week van het arrangement reserveren en daarbij in de opmerkingen vermelden tot welke datum u het Ranch House wilt huren.

Wanneer u gereserveerd heeft, krijgt u een reserveringsbevestiging per post. Daarin staan de volgende betalingstermijnen vermeld:
- 50% uiterlijk 2 weken na reserveringsbevestiging per bank en 50% uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum per bank.
- Indien aankomstdatum binnen 6 weken na reservering is, 100% gelijk na ontvangst reserveringbevestiging per bank.

IBAN nr: NL15 ABNA 06 1594 6216
BIC: ABNANL2A
t.n.v. PonyparkCity te Collendoorn

Een annuleringsverzekering is altijd raadzaam, informeer bij uw verzekeringsmaatschappij. Mocht PonyparkCity gedurende uw huurperiode vanwege covid-maatregelen moeten sluiten, zal het door u reeds betaalde huurbedrag door PonyparkCity worden terugbetaald.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!